Stavros letovanje 2022

Stavros leto 2022

Grčka leto 2022 - Stavros leto 2022

Stavros, prelepo mesto na obali Egejskog mora, u zalivu Strimonikos, udaljen je 70 km od Soluna i 4 km od Asprovalte. Stavros krasi kristalno čisto more, prelepe, široke, peščane plaže, kao i obilje zelenila.

Stavros se inače nalazi u podnožju planine Holomontas i zbog vazdušnih strujanja i ruže vetrova koja pogoduje svima a naročito osobama sa bronhijalnim tegobama, mesto je takođe u Grčkoj, a i šire, poznato kao vazdušna banja. Stavros obiluje velikim brojem kafića, taverni, u centru se nalazi i veliki park za decu.

Duž obale prostire se prelepa šuma platana i tu se nalaze tereni za sport i zabavu, igrališta i luna park za decu. Ljubitelji grčke istorije i kulture mogu posetiti veliki broj arheoloških lokaliteta koji se nalaze u okolini.Pravo značenje reči Stavros na grčkom jeziku je krst, i na brdu iznad letovališta se nalazi veliki drveni krst koji je noću osvetljen i može se videti iz mesta.

Apartmani Stavros letovanje 2022 i hoteli Stavros letovanje 2022

Stavros leto 2022

Grčka letovanje 2022 - Stavros leto 2022

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Grčkoj 2022, letovanje u regiji Sveti Djordje, gde izdvajamo letovalište Stavros, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Stavrosu i hoteli u Stavrosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Stavrosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2022. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Stavrosu, vile u Platanima u Stavrosu, vile blizu Platana u Stavrosu, vile blizu plaže u Stavrosu, vile u centru Stavrosa, vile u novom delu Stavrosa, vile sa parkingom u Stavrosu, vile sa dvorištem u Stavrosu, vile sa roštiljem u Stavrosu, vile sa bazenom u Stavrosu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u okolini Stavrosa, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Stavros letovanje 2022, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Stavrosu 2022. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Stavrosu 2022 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Stavros leto 2022.