<Neos Marmaras leto 2022, Neos Marmaras letovanje 2022, apartmani Neos Marmaras 2022, smestaj u Neos Marmarasu, sitonija leto 2022, neos marmaras apartmani na paradiso plazi, hoteli Neos Marmaras

Neos Marmaras letovanje 2022

Neos Marmaras leto 2022

Grčka leto 2022 - Neos Marmaras leto 2022

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje.

Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. Najpoznatija plaža Marmarasa počinje sa južne strane mesta - van grada, i proteže se do Porto Carrasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najlepša na Halkidikiju.

Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cele godine.

Apartmani Neos Marmaras letovanje 2022 i hoteli Neos Marmaras letovanje 2022

Neos Marmaras leto 2022

Grčka letovanje 2022 - Sitonija leto 2022 - Neos Marmaras leto 2022

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2022, tj. letovanje na Sitoniji gde izdvajamo letovalište Neos Marmaras, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Neos Marmarasu i hoteli u Neos Marmarasu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Neos Marmarasu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2022. Kod nas možete pronaći vile na gradskoj plaži u Neos Marmarasu, vile blizu plaže u Neos Marmarasu, vile na Paradiso plaži u Neos Marmarasu, vile sa bazenom u Neos Marmarasu, vile sa parkingom u Neos Marmarasu, vile sa dvorištem u Neos Marmarasu, vile sa roštiljem u Neos Marmarasu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Neos Marmarasu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Neos Marmaras letovanje 2022, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Neos Marmarasu 2022. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Neos Marmarasu 2022 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Neos Marmaras leto 2022.