Afitos letovanje 2022 - USKORO

Afitos leto 2022

Grčka - Afitos leto 2022

Ukoliko želite da osetite drugačiji Halkidiki od onoga koji pružaju već poznata letovališta posetite Afitos. Jedno od retkih mesta na Halkidikiju koje je sa sačuvalo istorijsko-arhitektonsko nasleđe. Prvi pisani tragovi o Afitosu datiraju još 800 godina pre Hrista. U antička vremena kroz njega su, kaže legenda, prolazili kraljevi i vojskovođe, a već skoro 3000 godina se u njemu prepliću mit i istorija.

Danas je Afitos klasično grčko i autentično mediteransko mestašce, već godinama stecište turista iz Zapadne Evrope, koji su ovde otkrili svu lepotu odmora i uživanja u prijatnoj atmosferi. Celo mesto se nalazi na steni iznad mora, sa koje se pruža jedinstven pogled na zaliv Toroneos. More je kod Afitosa izuzetno čisto i ostaje toplo sve do jesenjih dana.

Afitos se nalazi na severu istočne obale poluostrva Kasandra, između Nea Fokea-e i Kalitea-e. Od popularnih mesta Polihrona, Haniotija i Pefkohorija je udaljen oko 18 km. od Soluna Afitos je udaljen nekih 80-ak kilometara.

Apartmani Afitos letovanje 2022 i hoteli Afitos letovanje 2022

Afitos leto 2022

Grčka letovanje 2022 - Halkidiki leto 2022 - Afitos leto 2022

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2022, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Afitos, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Afitosu i hoteli u Afitosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Afitosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2022. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Afitosu, vile blizu plaže u Afitosu, vile u centru Afitosa, vile sa parkingom u Afitosu, vile sa dvorištem u Afitosu, vile sa roštiljem u Afitosu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Afitosu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Afitos letovanje 2022, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Afitosu 2022. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Afitosu 2022 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Afitos leto 2022.