Adventure_tours

Home O nama Kontakt Vize Osiguranje

AVIO KARTE ZA CEO SVET

PUTNO OSIGURANJE

BASLER

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

STAVROS LETO 2014

Stavros je dobro poznato letovalište u Strimonikos zalivu, udaljeno oko 80 km od Soluna. Stavros je sedište opštine Rentina, jedne od Solunskih regija, u kome živi oko 4000 stanovnika. Mnogobrojni riblji restorani, taverne, kafići, klubovi, prodavnice, suvenirnice i veliki parkovi, dugačka peščana plaža i čisto more pravo su mesto za odmor i ove sezone.

GRCKA LETO 2014 - STAVROS LETO 2014

STAVROS LETO 2014. CENOVNIK- AUTOBUSKI ILI SOPSTVENI PREVOZ

 

SLIKE I OPISI VILA:


Katarina - ASPROVALTA


Lokacija: 2 minuta od plaže, 8 minuta od centra. Novi deo Asprovalte.
Sadržaji: Veliko dvorište puno zelenila i cveća, tuš kabine u dvorištu, velika prostoraija za odlaganje prtljaga za vreme smena.
Smeštaj: Studiji, apartmani i dupleks apartmani. Smeštajne jedinice nalaze se na prvom i drugom spratu.
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj (u smeštajnim jedinicama na drugom spratu), kupatilo, terasa.
Klima: Korišćenje klime je bez doplate
Naš komentar: Ova kuća nas je osvojila svojom domaćinskom atmosferom I prijatnim vlasnicima nadamo se da će i Vas.

Apart/Hotel Rendina


ApartHotel Rendina nalazi se u mirnom delu Stavrosa na 30 metara od plaže i na 150 metara od centra. U ponudi imamo studije ya dve ili tri osobe koji poseduju TWC, TV aparat, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj čije se korišćenje naplaćuje u samom hotelu. Hotel ima bazen za decu i odrasle, bar, restoran, lift, recepciju, kao i sopstveni parking. Zamena posteljine vrši se na 5 dana.

Apartman hotes Stavros Beach


ApartHotel Stavros Beach nalazi se u mirnom delu Stavrosa na 30 metara od plaže i na 150 metara od centra, pored hotela Rendina.  Hotel poseduje bazen za decu i odrasle i parking prostor. U ponudi imamo studije za dve ili tri osobe koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji su opremljeni terasom, TWC-om, TV aparatom i kuhinjom koja sadrži frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe. Zamena posteljine vrši se na 5 dana.

ApartHotel Stratos


ApartHotel Stratos je novoizgrađen hotel apartmanskog tipa sa bazenom i predivnim vrtom na samoj obali mora, u novom delu Stavrosa. Od centra je udaljen 300 metara. Nudimo Vam mogućnost smeštaja u studijima za dve, tri ili četiri osobe. Svaki studijo sadrži kupatilo, terasu, čajnu kuhinju, klima uređaj čije se korišćenje naplaćuje na licu mesta, TV sa srpskim kanalom. Zamena posteljine vrši se na 5 dana.

Hotel Maria

Hotel Maria,je novoizgradjeni objekat u mirnom delu stavrosa na oko 50m od plaže. Jedan je od najlepsih objekata u Stavrosu i okolini. Sadrži dvokrevetna, trokrevetna, trokrevetna sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetna studia. Sve sobe su opremljene SAT TV-om, klima uredjajem uključenim u cenu. Hotel poseduje bazen, saunu, hidromasažu, recepciju, cafe bar, internet. Po lokalnoj kategorizaciji ima 4*.

Vila Antoniko

Vila Antoniko, prelepa vila, nalazi se 300m od plaze. Udaljena je svega 100m od centra grada. Vila sadrži dvokrevetna i trokrevetna studia i petokrevetne apartmane. Svaki studio/apartman ima klimu (doplata), TV, frižider, čajnu kuhinju i terasu. Vila poseduje prelepi vrt, mini bar, parking.

Vila Panos

Vila Panos se nalazi preko puta škole, oko 200 m od plaže. Poseduje dvokrevetna i trokrevetna studija. Svaki studio je opremljen TV prijemnikom, kuhinjom, kupatilom  i prostranim terasama. Klima uređaji se nalaze samo u studijima na drugom spratu. Doplata za korišćenje klima uređaja je na licu mesta.

Vila Marin

Vila Marina, se nalazi u Platanima, 30 metara od mora. U njenom sastavu su dvokrevetna i trokrevetna studija sa pogledom na more. Svaki studio ima klimu (doplata na licu mesta), TV i terasu.

Vila Vula

Vila Vula, prelepa vila na samoj obali mora. Poseduje dvokrevetna i trokrevetna studia i petokrevetne apartmane. Svaki studio / apartman ima klimu (uz doplatu), terasu, kuhinju i kupatilo. Vecina studia / apartmana ima pogled na more.


Vila Marika House

Vila Marika House, prelepa vila, nalazi se u blizini crkve, 400m od plaze. Vila sadrži dvokrevetna, trokrevetna studia i četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane. Svaki studio/apartman ima klimu(doplata na licu mesta/5e dnevno), TV (satelitski program sa srpskim kanalima) i terasu.

Vila Alexander Inn

Alexander Inn, vila se nalazi odmah pored vile Karakacis u novom i mirnom delu Stavrosa. Udaljena 100 metara od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Sve smeštajne jedinice sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, balkon, TV, AC. Pored studia i apartmana vila raspolaže dvokrevetnim sobama bez kuhinje. Vila poseduje caffe bar i bazen. Upotreba klima uređaja dodatno se naplaćuje 5 eura po danu na licu mesta.

Vila Fotis

Vila Fotis se nalazi na oko 100m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i petokrevetnim i šestokrevetnim duplex apartmanima. Svaki studio i duplex sadrže kompletno opremljenu čajnu kuhinju, terasu, kupatilo, TV i klima uređaj (doplata na licu mesta)