Adventure_tours

Home O nama Kontakt Vize Osiguranje

AVIO KARTE ZA CEO SVET

PUTNO OSIGURANJE

BASLER

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SKIATOS LETO 2015


Najpoznatije i najposećenije ostrvo severnih Sporada. Celo ostrvo je prekriveno borovom šumom i maslinovim drvećem. Ostrvo je dugačko 12 a široko 6 km, sa južnom stranom najpristupačnijom za kretanje ostrvom, gde se i nalazi put koji povezuje grad Skiatos sa Plažom Mandraki preko Megali Amos-a, Vassilias-a, Achladies-a, Koliosa i Koukounaries-a. Plaža Koukounaries je jedna od najlepših plaža Grčke a nepristupačna plaža Lalaria do koje se dolazi jedino brodom među 10 je najegzotičnijih plaža na svetu. Ovde možete naći i velike uređene plaže ali i male puste uvale gde ćete samo Vi uživati. Skiatos karakterišu veoma topla leta sa puno sunčanih dana, ali i uvek prisutan letnji vetar sa Egejskog mora koji ublažava letnje vrućine.

GRCKA LETO 2014 - SKIATOS LETO 2015

SKIATOS CENOVNIK LETO 2015 - SOPSTVENI ILI AUTOBUSKI PREVOZ

SKIATOS AVIONOM CENOVNIK LETO 2015

SLIKE I OPISI VILA:

Vila Fantasia

Nalazi se na mestu koje predstavlje granicu između grada Skiatos i plaže Megali Amos. Udaljena je oko 300m od centra i oko 250m od plaže. Neobična arhitektura i lepo dvorište karakterišu ovu vilu.
U sobe se ulazi iz prostora koji nije zatvoren i specifično je što neke od studija (apartmana) imaju terase u dvorišnom delu i ispred soba.
Sobe su tipa studio i apartmani, veoma velikih dimenzija. Studija sadrže male kuhinje, kupatila i neka terase (neka kao terase imaju prostore ispred soba). Apartmani sadrže dve ili tri spavaće sobe, odvojenu kuhinju, trpezariju, kupatilo neki imaju terase (neki kao terase imaju prostore ispred soba).
Klima, tv.

Vila Makis

Nalazi se na oko  petstopedeset metara od centra grada Skiatosa i na oko četiristotinepedeset metara od plaže Megali Amos (Velika Plaža) sa fantastičnim pogledom na grad, zaliv i arhipelag. Dvokrevetni studiji su smešteni u lepom vrtu, u malo izdignutom prizemlju i na prvom spratu i sadrže opremljenu, izdvojenu kuhinju (mali šporet sa rernom, aspirator...), deo za spavanje sa dva ležaja, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Svi studiji su opremljeni TV – om, klima uredjajem (uračunat u cenu), ventilatorom i imaju pogled na more. Veličina studija je cca 20 kvm + terasa. Pojedini studiji imaju mogućnost pomoćnog ležaja uz doplatu. Vila je B kategorije i ima mogućnost sopstvenog parkinga.

Vila Amy

Nalazi se pored hotela Esperides, na oko dva i po kilometra od grada Skiatosa i na oko stotrideset metara od plaže Ahladia. Dvokrevetni i trokrevetni studiji su u prizemlju i na prvom spratu, okruženi lepim vrtom. Studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva/tri ležaja ili  manjim francuskim ležajem+1, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Svi studiji su opremljeni TV - om i klima uredjajem (uračunat u cenu). Veličina studija je cca 16 - 20 kvm  +  terasa. Vila je B + kategorije i nema sopstveni parking.

Vila Manolas

Vila Manolas se nalazi u gradu Skiatosu, prema aerodromu, na oko petsto metara od strogog centra, oko stopedeset metara od mora, ulice barova i restorana. Od glavne autobuske stanice je udaljena oko 250 metara, a do najbliže plaže, Megali Amos, nešto manje od oko dva kilometra ili 4 autobuske stanice. Vila Manolas je smeštena u lepom dvorištu sa mediteranskim rastinjem i cvećem, a dvokrevetni i trokrevetni studiji su u prizemlju, malo izdignutom prizemlju i na prvom spratu. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ili tri ležaja (dvokrevetni + 1 fotelju na otvaranje), kupatilo i lepe terase sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20 kvm + terasa. Četvorokrevetni studio sa galerijom se nalazi kao izdvojeni objekat u dvorištu i sastoji se od kuhinjskog dela, dva ležaja i kupatila u prizemlju i galerije iznad kuhinje (kosi krov) na kojoj su još dva ležaja. Veličina studija je cca 30 kvm + terasa-dvorište ispred objekta. Svi studiji u vili Manolas su opremljeni TV - om i klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta). Pored vile se nalazi mali sportski (teniski) centar u kome svi gosti vile Manolas mogu besplatno koristiti bazen (uz obavezu jednog pića). Vila Manolas je B + kategorije, ima peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga. Najbliži mini market je udaljen oko 200 metara, a restoran oko 150.


Vila Lefteris

Vila Lefteris – nalazi se u samom centru grada Skijatosa, na 20 m udaljenosti od Papadiamantis glavne ulice, na 350 m od luke i 15 min od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).


Vila Pavlos Maria

Vila Pavlos Maria – nalazi se u gradu Skiatosu, na 50 m od obale i 5 min od centra. Raspolaže sa 1/2 studijima (2 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, sef, fen, tv i klima uređaj (doplata za korišćenje 5 eur po danu). U sklopu vile se nalazi dvorište sa bazenom. Vila poseduje parking.

Vila “GLYFONERI”

Vila “GLYFONERI” – nalazi se u gradu Skiatosu na izuzetnoj lokaciji, na 20 m od obale, preko puta početne autobuske stanice. Raspolaže 1/2 sobama (2 singl ležaja), 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/2+1 studijima (3 singl ležaja). Svaka soba ima kupatilo, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), a na raspolaganju su im zajednička kuhinja i zajednička terasa. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila “CHRISA”

Vila “CHRISA” – nalazi se u širem centru grada Skijatosa, udaljena od glavne Papadiamantis ulice, luke i šetališta oko 300 m. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila „SPIRIDULA“

Vila „SPIRIDULA“ – nalazi se u gradu Skiatosu, na samo 60 m od Megali Ammos plaže. Potpuno nova vila, udaljena 100 m od autobuske stanice. Raspolaže 1/2 studijima (2 sing ležaja) , 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/4 apartmanima (4 singl ležaja ili francuski + 2 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

-Vila „CHRISSOMALLIS APARTMENTS“

Vila „CHRISSOMALLIS APARTMENTS“ – nalazi se na uzvišenju iznad grada Skiatosa, udaljena od luke i grada 2 km. Objekat ima prelepo dvorište i poseduje parking. Raspolaže 1/4 apartmanima (francuski ležaj + sofa na razvlačenje za 2 osobe) i 1/4+2 duplex apartmanima (francuski ležaj + 2 singl ležaja + sofa na razvlačenje za 2 osobe). Svaki apartman je kompletno opremljen kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

Vila “AGALOS”

Vila “AGALOS” – nalazi se na 150 m od čuvene plaže Kolios i 800 m od plaže Vromolimnos. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta). Vila se nalazi na 20 m od autobuske stanice, poseduje veliki parking, bazen, bilijar, mini igraonicu za decu na otvorenom i teniski teren sa opremom za iznajmljivanje.

Vila “ZAHARO / LILIEN”

Vila “ZAHARO / LILIEN”– nalazi se na samoj Troulos plaži, udaljena 11 km od grada Skiatosa. Raspolaže sa 1/2 studijima (2 singl ležaja), 1/3 studijima (3 singl ležaja) i 1/4 apartmanima (francuski ležaj + 2 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj. Svaki apartman raspolaže sa dve odvojene spavaće sobe, dnevnim boravkom, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta).

Vila VASILIKI

Lokacija: Vila Vasiliki se nalazi u gradu Skiatosu, na 450 m od luke i autobuske stanice.
Smeštaj: Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja), 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/3+1 studijima (3 singl ležaja u sobi + 1 singl u kuhinji).
Sadržaj: Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).